Om oss

I vår generösa mattavdelning finns ett brett sortiment av alla de praktiska och stilfulla mattor som behövs i ett hem. Här hittar Du ullmattor, Wiltonmattor, röllakan, gångmattor, hallmattor, badrumsmattor, plastmattor och mycket mer!
Vi har sålt mattor i över tjugo år och mattorna har varit en viktig del av konceptet i vår butik. Mattorna gör så mycket för ditt hem, de sätter liksom pricken över i, när du väl har valt kök eller soffa. Därför vill vi erbjuda dig ett brett sortiment av avpassade mattor för ditt hem.

Korg och Möbler är en komplett inredningsbutik som ligger på Hospitalsgatan 12 i Norrköpings gamla stadsdel.
Vi - Ulla och Stefan Kleist - startade firman redan 1986 och etablerade butiken först nere vid hamnen i det blå huset. Sedan mer än tio år finns vi nu på Hospitalsgatan, lätt tillgängligt och med generösa öppettider.
Vår son Mattias Kleist är nu med i företaget och är den som har främsta ansvaret för vår köksavdelning. Vi är väldigt stolta över att nästa generation nu kommer in och hjälper oss satsa inför framtiden!
Vi vill vara ett privat alternativ för Dig som söker ett sortiment utanför de stora kedjornas!

Här är ett axplock av vad Du mer finner i vår butik:

KÖK
Vi erbjuder ett unikt koncept med specialanpassade kök efter just Ditt behov. Välj här på stommar, luckor, knoppar, beslag och alla olika funktioner som Du vill ha i Ditt kök! Vi levererar allt från en detalj i köket upp till helt komplett och färdigt kök.

MÖBLER
Vi visar och säljer stoppmöbler, det vill säga soffor och fåtöljer och har ett stort utbud på just detta.
Vi har också många soffbord i olika storlekar och stilar.
Matbord och matgrupper finns också att välja på, precis som ett brett utbud av vad vi kallar "småmöbler", det vill säga sådana där behändiga små byråar, skåp och bord som man ibland behöver komplettera med.
Och vitrinskåp och hyllor har vi också!

KORG OCH ROTTING
Hela tiden sedan starten 1986 har korg och rotting varit vår specialitet. Rotting är ett fantastiskt material till möbler, liksom hårt och mjukt på en gång. Och korg är härligt i allt från torgkorgar till förvaringskorgar, lätt och hållbart och framför allt tidlöst!

Välkommen att besöka oss i vår stora härliga butik!

 portratt-stefan.jpg  portratt-mattias.jpg  portratt-ulla.jpg
Stefan Kleist, vd.    
Tel. 0702-78 88 68
Mattias Kleist, kök         
Tel. 0703-50 96 01
Ulla Kleist, butik          
Tel. 011-10 44 85